Trøgstad ungdomsskole

Vi er arbeidslivsfagsklassene på Trøgstad Ungdomsskole, og vi er glade i å bruke hode og hender sammen for å lære! Dette er vi stolte av på skolen vår. Sammen med engasjerte lærere har vi i år gjort så mange ting vi ikke har gjort før i år. Vi har tenkt som Pippi- dette har jeg ikke gjort før, så det klarer jeg helt sikkert! 

8.trinn har hatt fokus på tre og tekstil. Turkopper vi er skikkelig stolte av og kan ta med på tur og bærekraftige handlenett å gjøre innkjøp med.

9. trinn har hatt elevbedrift hvor de blant annet har plukket rips og laget ripsgele de har solgt. 9.trinn har laget kule ringer av metallmuttere til å ha på fingeren.

10. trinn hjelper til i kantina, elsker å snekre, og har i år jobbet med å bedre utemiljøet på skolen. De har bygget utebenker i tre og betong som skal settes ut til bruk av alle på skolen. Dette arbeidet skal videreføres til neste års 10.trinn, som vil jobbe med å lage et trivelig inne- og utemiljø på skolen vår.

Det viktigste og beste med faget er at vi får praktisk læring på skolen, vi opplever mestring og vi blir glade og trives gjennom arbeidslivsfag!