Om Stolt Håndverker

Stolt Håndverker er en nettportal for yrkesfagelever og læringer innenfor bygg- og anleggsfagene.

Visste du at?

Vårt formål er å skape en informasjonsportal som skal bidra til å «make yrkesfag great again», og være en utfordrer i bransjen(e).

Vi ønsker at bedriftene og bransjen(e) skal satse på unge og lærlinger.

Stolt Håndverker er en nettportal rettet mot ungdom som vurderer yrkesfag og yrkesfagelever og lærlinger som allerede har valgt yrkesfag.

På Stolt Håndverker vil du kunne holde deg oppdatert om det som skjer i bygge og anleggsbransjen – og som yrkesfagelev og lærling bør kjenne til. Vi skal levere innhold på en enkel og engasjerende måte til informasjonssøkende ungdom og lærlinger. Men vi er ikke her bare for ungdommen. Vi er her også for voksenlærlinger og også for deg som ikke helt vet hvilken retning du ønsker å gå innen yrkesfag.

Hvorfor Stolt Håndverker?

Stolt Håndverker ser viktigheten av at flere unge skal velge yrkesfag. Det vil være mangel på håndverkere i landet vårt fremover, og derfor ble vi til for at flere skal få opp øyne for hvor mye muligheter som finnes, men også for at de som har valgt skal være stolte av det valget de har tatt.

Det å bli en håndverker skal ikke være et andre valg! Det er ingen trøstepremie.

Vi skal bidra til at behovet for håndverkere fremover blir dekket, og er en plattform for å øke interessen innen bygg- og anlegg, samt øke yrkesstoltheten.

– Jeg ble skikkelig glad da Stolt Håndverker «poppet» opp i feeden min i sosiale medier.

Vi står sammen om dette

Stolt Håndverker er et privat initiativ, organisert av SH media – Stolt Håndverker AS. Men vi kunne ikke gjort dette uten engasjerte partnere, leverandører og sist, men absolutt ikke minst du som leser dette.

Anita Lindberg

Daglig leder

Jørn Wad

Ansvarlig redaktør