David Henriksen
David Henriksen er lærling hos FLOW Meisingset i Bærum. Som lærling slipper du dyre studielån, for du får lønn mens du tar utdannelse.

Rørleggere har veldig mange spennende oppgaver.

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Det er ikke så lett å beskrive hvilke arbeidsoppgaver rørleggere har. Grunnen er at det er så mye spennende å fortelle om. Alt fra å lese 3 D-tegninger til å skru sammen rørdeler. Variasjonene er nesten uendelige.

Her tar David Henriksen en titt på 3-D tegningen av det tekniske rommet til leilighetene hans arbeidsgiver er med på å bygge. David er lærling hos FLOW Meisingset AS i Bærum.

David Henriksen hos FLOW Meisingset AS i Bærum er lærling. Likevel har han allerede stiftet bekjentskap med mange av de spennende sidene ved rørleggeryrket. Her hos Stolt Håndverker har han hjulpet oss med å vise mange av de oppgavene rørleggere gjør til daglig. I tillegg til dem du ser her, kan du se under «Yrker» og velge rørlegger. Der finner du enda fler av hans mange forskjellige oppgaver.

Her er David Henriksen en snartur innom det tekniske rommet, og han kjenner godt igjen det han studerte på 3-D tegningene tidligere.

-Selv kunne jeg ikke se for meg en fremtid der jeg bare skulles tirre inn i en datamaskin. Jeg startet på studieforberedende, men hoppet av etter ett år. Det er jeg glad for.

Inne i leiligheten blir det ikke mye som er synlig, men her viser David Henriksen skapet som de fremtidige eierne vil ha tilgang til.

Rørleggerjobben er mye mer spennende enn mange kanskje tror. Jeg kan trygt anbefale andre å søke seg til rørfaget, smiler en entusiastisk David Henriksen.

Les mer om rørlegger her

Annonse

Annonse