Hvem vant?

Artikkelen fortsetter under annonsen

For et engasjement! Jeg er STOLT, sier Anita Lindberg, som er daglig leder i Stolt Håndverker.

Vi lanserte en skolekonkurranse for ungdomsskoler og videregående skoler (bygg-og anleggsteknikk, elektro og teknologifag og Teknologi og industrifag) i hele landet, og det har kommet bidrag fra hele landet. Og det synes vi i Stolt Håndverker er helt FANTASTISK! Nettopp fordi vi er nasjonale.

Ca. 100 skoler meldte seg på konkurransen, men kun 80 klarte å levere pga. den korte fristen. Det gjør ingenting, for de bidragene vi har fått har vært helt suverene. Jeg har ledd og jeg har grått, sier Anita Lindberg. Jeg har ledd for noen av bidragene har vært morsomme, og jeg har grått, fordi jeg har blitt så emosjonell av hvor fantastiske elever vi har. «jeg gråter aldri, men følelsene ble for sterke!»

Daglig leder, Anita Lindberg har et brennende engasjement for yrkesfag og bygg- og anleggsbransjen. Det er dette hun ønsker å formidle på skolebesøk rundt omkring i landet. Rekruttering starter på ungdomsskolen. Ikke på videregående. Da har de allerede valgt, men det er for dårlig kunnskap om bransjen og mulighetene. Bransjen trenger alle, og det er enormt stort utviklingspotensial for de som går den veien. De får brukt hode og kroppen, og tjener penger raskt. Bygg- og anleggsbransjen er en sikker fremtid for ungdommen. Bransjen trenger folk og de MÅ satse på ungdommen, og ungdommen trenger støtte og noen de kan lene seg på. Derfor er vårt formål å skape økt interesse for yrkesfagene i ungdomsskolen og gjøre elever i videregående kjent med oss som en støttespiller. Det gjør vi ved å reise rundt på skolebesøk både på ungdomsskoler og videregående skoler.

Ny konkurranse!

Det blir en ny konkurranse i høst, sier Anita med et smil. Konkurransen blir lansert ved skolestart med nye kriterier. Da vil ungdomsskolene få sine kriterier og de videregående skolene vil få sine, og de kan melde seg på allerede nå! Vi håper også at vi får med mange sponsorer på dette, for dette har vært gøy, selv om jeg har jobbet mellom 80-90 timer i uka i 3 uker. Det har vært verdt det og jeg gjør det igjen, uten tvil!

Takk til sponsorene.

VI hadde ikke fått dette til uten våre sponsorer. AF Gruppen, Elit AS, Essve Norge og Sievi AS har vært grunnen til at vi har fått til dette, og alle 4 brenner for yrkesfag og ungdommen! Tusen takk!

Annonse

Annonse