Betongfagarbeider Fredrik A. H. Parrington er glad for Stolt Håndverker.
Vi som er unge håndverkere trenger et felles forum, synes Fredrik A. H. Parrington.

Glad for at Stolt Håndverker finnes

-Jeg ble skikkelig glad da Stolt Håndverker «poppet» opp i feeden min i sosiale medier. Jeg er selv en stolt håndverker, og jeg håper at så mange som mulig følger opp med å like og fremsnakke nettstedet. Vi som er unge håndverkere trenger et forum.

Fredrik A. H. Parrington jobber hos Stenseth & RS Entreprenør AS i Røyken, og har vært betongarbeider i rundt tre år nå. Han er formelt hjelpearbeider inntil videre, men tar sikte på å ta fagbrev så raskt det kan la seg gjøre.

Les også: Hva er forskjellen på svennebrev og fagbrev? 

Tilfeldighet

-Hva var det som gjorde at du ble betongarbeider?

-Faktisk var det ganske så tilfeldig. Det var et avisoppslag om at bedriften trengte folk, så jeg sendte inn en søknad, og ble ansatt. Nå jobber jeg i gulvavdelingen, og der trives jeg utrolig bra. Det er mange varierte arbeidsoppgaver, og jeg jobber blant annet med klargjøring. Akkurat i dag har jeg vært på vernerunde, så det er mye forskjellig man skal ha på plass i løpet av en travel arbeidsuke, og det liker jeg.

Håndverker

-Hva er det du liker aller best ved jobben din?

-Når det er fin vær, er det jo ikke noe som er bedre enn å komme seg ut, og jobbe under åpen himmel. Da er det virkelig trivelig å være på jobben. Klart det er dager som er mindre spennende også, men sånn er det på alle jobber, det er jeg helt sikker på. Men tilbake til Stolt Håndverker, så mener jeg at alle vi som har et håndverksfag vi jobber med, så mener jeg vi bør være stolte av det. Nå har vi fått et forum som det skal bli spennende å følge med på. Spesielt for oss som er unge, for det har jo ikke vært en slik kanal tidligere for oss. Det som blir viktig nå, er å spre dette til andre. Så kan vi kan bli en skikkelig gjeng med stolte håndverkere på denne siden, smiler han til slutt.