Velg deg de mest effektive verktøyene for jobben

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det er en ting som er felles for alle håndverksfag, og det er at man til stadighet leter etter lettere og mer effektive måter å gjøre ting på. Helt naturlig selvsagt, fordi håndverksfagene kan være fysisk utfordrende. Dette har leverandørene tatt på alvor, og kommer av og til med nyvinninger. Selv om det er langt mellom «revolusjonene», kan utvikling av nye redskaper være superspennende.

For det er jo slik, at dersom du har valget mellom å arbeide tungvint, eller å gjøre det enklere, så velger du det siste ikke sant? Skikkelig no-brainer det der? 

Støvsuger fra Kärcher gjør livet lettere for mange håndverkere.

Kärcher gjør livet lettere

Nær sagt uansett hvilket håndtverk du praktiserer, vil du få behov for en skikkelig byggstøvsuger. Og alle som har jobbet på en byggeplass, kjenner problemet: Finstøvet, som setter seg fast i filtrene på støvsugerne. Det fører til at mange i praksis kutter ut hele filteret, og kjører uten. Det er mange grunner til at det ikke er særlig smart. Greit nok, du får tilsynelatende gjort jobben. Men det betyr i praksis at du har en masse fine små partikler svevende i lufta som du puster inn mens du er der, og noe av dette støvet kan være direkte sykdomsfremkallende, om du får i deg nok av det over tid.

En annen sak er at det vil legge seg igjen når det får gått en stund, med den følge at du må støvsuge en gang til – eller kanskje til og med vaske. 

Effektive verktøy

Derfor vil det glede mange å stifte bekjentskap med Kärchers nye NT 30/1 Tact TE M støvsuger. Denne har et flatt sugehode, som gjør at det suger jevnt over en større overflate hele tiden. Dessuten har den et effektivt og selvrensende filter, som følger nøye med på om det er i ferd med å gå tett. Dersom det skjer, vil renseprosessen – som skjer i form av rystelser i filteret, skje mye oftere. Resultat: Du har rene filtere hele tiden, uten at du trenger å gjøre rent filteret selv. Når vi i tillegg legger til at maskinen «føler» når den er full og må tømmes, og rett og slett slår seg av, er det enkelt å oppsummere denne maskinen: Lett, enkel og effektiv. I alle fall i følge reklamen. Men kanskje du burde ta deg en tur innom nærmeste forhandler, og teste det ut?

Annonse

Annonse