Giveaway
Giveaway: En flott aircondition/varmepumpe er underveis til den heldige vinneren i Ørsta.

Varmepumpe gikk til Ørsta!

Artikkelen fortsetter under annonsen

Av Redaksjonen

I de siste månedene har våre følgere kunnet konkurrere om å bli de heldige vinnerne av vår store giveaway: En såkalt split air installasjon fra GREE Norway. Torsdag 16. desember var det tid for trekning, og den heldige vinneren ble Anne Marie Sporstøl Melle fra Ørsta.

Man kunne formelig høre henne smila da vi tok kontakt for å fortelle henne om den gledelige nyheten:

-Å herregud! Nå ble jeg virkelig kjempeglad! Dette var årets juleglave, utbrøt hun, før hun måtte sette seg litt ned for å fordøye nyheten. Nå blir det både «lys og varme» og svalende bris på somrene hjemme hos henne i tiden som kommer.

Split Air varmepumpe

Hva er så en «split air», spør du kanskje? Enkelt forklart er det en innretning som består av en innedel, som er en varmeovn, og en utedel som er en aircondition. I slike smarte maskiner fungerer disse sammen, slik at man får et komplett klima-anlegg når vinneren etterhvert får sørget for å få den montert: Du får total klimakontroll ved å ha glede av oppvarming når du trenger det, og aircondition (kjøling) når det er varmt inne og du gjerne vil ha det litt kjøligere.

Men det stopper ikke her: I tillegg til å kontrollere den sentrale luftsirkulasjonen og temperaturen inne, har du også total kontroll over luftfuktigheten, og du renser også luften med den samme maskinen. Luften blir nemlig filtrert slik at både forurensninger og andre partikler fjernes, og luftkvaliteten altså forbedres.

Denne flotte aircondition/varmepumpen sendes fra Stolt Håndverker til den heldige vinneren på Ørsta.

Konkurranse

-Konkurransen har hatt en helt super respons, og jeg var spent på hvem som kom til å vinne jeg også, smiler en fornøyd daglig leder Anita Lindberg i en kommentar. Hun forteller at vår store jule-Giveaway er kommet i stand via et samarbeide med Gree Norge, og vil bli sendt til Ørsta så raskt det lar seg gjøre. Vi er virkelig supertakknemlig for samarbeidet vi har med Frank Stenberg hos Gree Norge, for det har skapt rikelig aktivitet både på sidene våre og i sosiale kanaler, så dette må jeg virkelig si har vært vellykket, sier en blid daglig leder i Stolt Håndverker AS i en kommentar.

Annonse

Annonse