Trym Tjelle Tonstad
Trym Tjelle Tonstad er superhappy for å vinne den kule baggen fra carhartt.

Superhappy skater vant carhartt-sekken

Artikkelen fortsetter under annonsen

-Det er klart jeg er superhappy. I det siste har jeg begynt med skating, så det er ekstra kjekt å ha en slik sekk da. Jeg gleder meg til å få den, og kommer til å ta den i bruk med en gang.

Det var Trym Tjelle Tonstad, 16 år og fra Sandnes som vant den første av sommerkonkurransene her på stolthandverker.no Selv om han måtte «se litt rundt» for å finne svarene, synes han det gikk veldig greit.

carhartt

-Har du noen skoleplaner enda?

-Ja, først har jeg jo valgt studieforberedende linje, og så får vi se. Men jeg har en liten plan om å kanskje bli økonom, sier han ettertenksomt. 

-Hva er den fremste interessen din akkurat nå?

-Nei, det er vel mest å henge ute med folk. Men jeg har som sagt gått i gang med skating i det siste, så det blir mer og mer en interesse det og. Derfor er jeg spesielt glad for at jeg vant akkurat denne sekken, sier han.

Superhappy

-Hvorfor synes du det var spesielt bra?

-Jo, fordi carhartt jo er blitt et merke for skatere, og da er det ekstra kjekt å ha en sekk med den logoen på. En del ungdom liker tingene fra carhartt, og jeg er en av dem. Så dette var skikkelig moro, jeg er rett og slett superhappy, smiler han.

Nå er stolthandverker.no allerede i gang med en ny sommerkonkurranse, der du kan vinne en kul T-skorte fra samme leverandør. Bli med i konkurransen!

Annonse

Annonse