Stolthet
Stolthet i tekstilform

Stolthet i tekstilform – Hultaforsklær

Arbeidsklær skal være akkurat det. Klær som passer for det arbeidet du skal gjøre. Med årene har enkelte yrker, for eksempel malerne, fått helt spesielle klær. Du kjenner dem igjen på de hvite buksene og jakkene. Andre håndverkere har andre spesialiteter sydd inn i klærne de bruker. Men bruker du arbeidsklær fra Hultafors, får du noe annet – og mer: Du får stolthet i tekstilform.

Stolthet

Vi i Stolt Håndverker samarbeider med Hultafors, og som bildene viser, har vi også fått klærne merket, slik ganske mange håndverkere gjør. Noe som er både rimelig og positiv reklame, fordi man da ser firmaets logo ikke bare på byggeplassen, men også på vei til og fra jobben. Tenk deg om: Det er ikke en eneste dag du ikke ser håndverkere på din vei, og de aller fleste av dem har sørget for at logoen på firmaet er godt synlig.

Når du skal fra og til jobb, er det praktisk med en vanntett ryggsekk fra Hultafors/Snickers

Men dette er mer enn reklame. Det er stolthet i tekstilform: Folk er stolte av yrket sitt og av klærne de bærer, fordi det sender et signal om hvem de er – og hva de gjør. Når vi i Stolt Håndverker også har mottatt klærne våre merket med vår egen logo, merkes det med en gang. Når man tar på seg sin egen «hoodie», hettegenseren for eksempel. Ikke bare er den funksjonell, slik arbeidsklær SKAL være. Den er behagelig, trivelig og personlig. Det er DIN hoodie. Man retter seg uvilkårlig litt opp i ryggen, drar igjen glidelåsen, og ser seg utfordrende rundt: Ser dere hvor stolt jeg er?

Bukse og jakke

Det samme skjer med buksa, som jo ofte er den som får mest «juling», uansett hvilket yrke du har på en byggeplass eller et arbeidsområde. Her er alt du trenger for å være «velkledd» igjennom en lang dag på jobben, og for at du skal både kjenne deg vel, jobbe løst og ledig og ikke minst vite at du har massevis av uker og måneder av slitasje å gå på.

Men hva så hvis det begynner å regne? NÅR det begynner å regne mener du vel, for det gjør jo det. Mange mener det skjer bare på Vestlandet, men det er jo ikke tilfelle. Det styrtregner innimellom, og da trenger man kanskje litt grøvre skyts. Men så lenge det bare duskregner, holder det lenge med en skalljakke som samtidig puster. Og holder deg både tørr og varm sammen med din kjære hoodie. Takk til vår samarbeidspartner Hultafors, de har gitt oss en opplevelse vi gjerne deler med andre: Prøv Snickers-produktene! Dette er stolthet i tekstilform!