Advokat Preben Kløvfjell
Vi er glade for avtalen vi nå har inngått med Stolt Håndverker, sier advokat Preben Kløvfjell.

Skal du starte firma – eller er du nyansatt?

Artikkelen fortsetter under annonsen

-Dersom du lurer på noe i forbindelse med at du skal starte et firma etter at svennebrevet er tatt, eller det er noe annet du lurer på, så ta kontakt. Vi kan gi råd om ansettelseskontrakter, firmaetableringer og rettigheter. Avtalen med Stolt Håndverker gir deg som leser mange fordeler.

Det er advokat og partner Preben Kløvfjell i advokatfirmaet Tveter og Kløvfjell som kommer med denne gode nyheten til Stolt Håndverker`s lesere: Fra og med 12. oktober kommer alle som lurer på hvordan regelverket er, og henvender seg til advokatfirmaet, til å få den første konsultasjonen gratis. Alt du trenger å gjøre, er å si til den du treffer, at du har lest om tiltaket på Stolt Håndverker.

-Vi er glade for å ha inngått dette samarbeidet med Stolt Håndverker, sier advokat Preben Kløvfjell. Avtalen innebærer blant annet ekstra gunstige avtaler for leserne/følgerne av Stolt Håndverker.

Samarbeide

-Vi er klare til å bistå alle som måtte være usikre. Vi har en egen avdeling som er spesialisert på bygg og entreprise, så her vil du få god hjelp. Men husk: Det kan være lurt å snakke med en advokat FØR du går inn i en kontrakt. Du bør kke vente til du eventuelt ønsker deg ut av den. Desto tidligere vi kan komme inn og se på en mulig kontraktsforhold, desto billigere blir det, frister han. Og viser til at det ofte kan være små justeringer som skal til for å unngå problemer.

Vi gleder oss til å jobbe sammen med Stolt Håndverker og deres lesere, sier advokat Preben Kløvfjell.

-Men den som er ung, har jo kanskje ikke så mye å rutte med?

-Det er en av flere grunner til at vi nå har inngått et samarbeide med Stolt Håndverker. Avtalen innebærer at alle som har lest om denne muligheten på nettportalen, kan ringe oss. Da kan få det vi kaller «rettsavklarende svar» helt gratis. Det betyr: Svar på enkle spørsmål, uten at ting må bli veldig formelt. Skulle det så vise seg at man har en sak som må til retten, stiller det seg såklart annerledes, forklarer advokaten.

Firma eller ansatt

-Det er en del som drømmer om å starte firma når de nærmer seg fagprøven, og kanskje skal få seg et svennebrev?

-Det vet vi, og vi kjenner også til de fallgruvene man risikerer å havne i, om man ikke passer godt nok på, og har orden på det formelle. Det er mye som skal på plass, og mange har fått problemer fordi det er noe de har oversett. Men det er jo også slik at det ikke er en selvfølge at arbeidsforholdene er slik de burde være. Det har vi også sett flere eksempler på. Så dersom du som er lærling eller ung arbeidstager innenfor bygge- og anleggsbransjen har noe du gjerne vil lufte med oss, er det bare å ringe. 

-Kommer dere til å informere litt bredere om dette også?

-Ja, vårt samarbeide med Stolt Håndverker handler også om at vi lager noen artikler, som vil bli publisert i nettportalen. Der kan hver enkelt i ro og mak lese om hvordan andre har hatt det, og hvordan sakene har blitt løst – eller ikke løst. Det er viktig å være klar over at dersom det først er kommet til en rettssak, er ikke utfallet gitt. Det kan hende at man taper, selv om saken oppleves som opplagt for hver enkelt. Men ta heller kontakt med oss en gang for mye enn en for lite, oppfordrer Kløvfjell.

Klare svar

-Men tenk om det man lurer på, kanskje er en liten «fillesak»?

-Det finnes ikke små og ubetydelige saker. I alle fall ikke for den det gjelder. Og vi er opptatt av at vi skal «feel the pain» hos alle våre klienter. Vi vil hjelpe dem med den best mulige juridiske støtten man kan få. Her hos Tveter og Kløvfjell har vi eksperter innen alle sentrale rettsområder. Vi er opptatt av å være der for våre klienter, og vi har til og med laget en egen «alarmtelefon» for firma som måtte trenge det. For et beskjedent beløp, vil man ha øyeblikkelig tilgang til både juridisk og kommunikasjonsmessig hjelp. For den som er helt ny i bransjen, kan det fort hende at det kan bli nødvendig. Så snakk med oss, vi tar gjerne en prat om det du måtte ha på hjertet, og bistår deg i å finne en løsning, sier Kløvfjell.

Annonse

Annonse