Ny teknisk leder i OSO Hotwater

Artikkelen fortsetter under annonsen

OSO Hotwater har ansatt André Fjeld som ny teknisk leder. André Fjeld kommer fra Xylem Water Solutions AS hvor han i 10 år har jobbet som salgsingeniør/prosjektleder og tidligere som servicetekniker.

  • Vi ser virkelig frem til å jobbe sammen med André og å dra nytte av hans brede erfaring og kompetanse, sier Rune A. Rystad, Country Manager i OSO Hotwater AS.
  • Jeg søkte stillingen som Teknisk Leder i OSO Hotwater da dette er en kjempemulighet for meg til å utvikle meg videre i et solid norsk industrifirma med en tydelig miljøprofil. OSO Hotwater er et firma jeg har hatt kjennskap til helt siden barndommen, og det blir gøy å nå få være en del av utviklingen av OSO Hotwater videre. Jeg ser frem til å jobbe med solide løsninger for energilagring som gir våre kunder muligheten til å imøtekomme økte energikostnader og samtidig beholde komforten, sier André Fjeld.

Andre Fjeld begynte i OSO Hotwater første oktober og vil ha kontorplass i Oslo og Hokksund.

OSO Hotwater er Europas ledende produsent av rustfrie varmtvannsberedere og markedsleder i Norge gjennom 90 år. OSO er en norskeid familiebedrift med høyteknologisk produksjon i Norge og Sverige, 200 medarbeidere og omsetning på ca. 700 MNOK. Bedriften er en pioner innen miljøarbeid med 50 års innsats for minimal ressursbruk, høy energieffektivitet og lang levetid på produktene. Som en av verdens første produsenter av rustfrie beredere, fortsetter OSO å introdusere innovasjoner innen berederteknologi på det norske markedet.  

Annonse

Annonse