Amalie Klemetsen Olsvoll kan vinne tittelen
Amalie Klemetsen Olsvoll kan vinne tittelen "Norges Hyggeligste Håndverker". (Skjermdump fra "Hyggeligst.no")

Norges hyggeligste lærling blir kåret om få dager

Artikkelen fortsetter under annonsen

I konkurransen «Norges Hyggeligste Håndverker», som blant annet «Mitt Anbud» og «Dipper» står bak, er konkurransen ganske knallhard i flere klasser. Blant lærlingene drar det seg også til nå i innspurten.

Nå er det plukket ut 3 finalister, nemlig Milad Jakobsen, Amalie Klemetsen Olsvoll og Ingrid Haugen er stemt fram til finalen. Foreløpig er det Amalie Klemetsen Olsvoll som ligger an til å stikke av gårde med seieren. Men det er fortsatt en del dager igjen fram til 5. september som er dagen da kåringen kan skje. Så løpet er langt fra avgjort.

Ingrid Haugen ligger på andreplass i konkurransen.
Ingrid Haugen ligger på andreplass, og trenger ikke svært mange stemmer for å nå fram. (Skjermdump fra «Hyggeligst.no».)

Hyggeligste

Likevel ser det nok ut til at Norges hyggeligste lærling i år vil bli en elektrikerlæring. Også at det blir en jente, og at hun kommer fra vestlandet. Selv om Milad Jakobsen er blant finalistene, skal det litt av en langspurt til for ham: Han har nemlig til nå 12 finalestemmer, og det er alt for lite til å nå fram. Så blikkenslagerne vil neppe bli vurdert som de aller hyggeligste i denne omgangen. Men det er godt kjempet!

Elektriker

Dermed står kampen mellom de to gjenværende jentene. Det er nok mange som vil holde en knapp på Amalie Klemetsen Olsvoll. med sine 455 finalestemmer hittil ligger hun meget bra an. Når det er sagt, skal det ikke alt for mye mobilisering rundt Ingrid Haugen fra Sunnmøre før hun tar innpå: Med hele 326 stemmer sikret har hun et bra utgangspunkt for å kunne sikre seg årets tittel. Sikkert er det i alle fall at det blir en elektrikerlærling. Det er de nemlig begge to.

Milad Jakobsen mangler en del stemmer på å bli
Milad Jakobsen mangler en del stemmer på å bli «Norges hyggeligste lærling». Men det gjelder å ikke gi opp: Avstanden opp til ledelsen er ikke uoverstigelig. (Skjermdump fra «Hyggeligst.no»)

Dersom du skulle ha lyst til å stemme på noen av de tre kandidatene, er det fortsatt mulig. Du bare går til www.hyggeligste.no og velger «finalister» og «lærlinger». Hvem vet, kanskje det blir en lærling som stikker av med hovedpremien i år?

Annonse

Annonse