buksestørrelse
Her har du 71 størrelser å velge mellom. Og finner du ikke DIN størrelse - lager de en bukse som passer deg perfekt!

Når det er størrelse det kommer an på – DIN størrelse

Artikkelen fortsetter under annonsen

For Snickers Workwear er det ikke noen «riktig» eller «feil» størrelse på bukser. Det er DIN størrelse som gjelder, og den er riktig. HELT riktig. Derfor har de endt opp med hele 71 forskjellige «standardstørrelser», og de kan skreddersy enda flere spesialstørrelser. For vi mennesker kommer som kjent i masse forskjellige utgaver.

Vi har spurt KAM/Product Specialist Workwear Ann-Marie Kjersem hos Stolt Håndverkers samarbeidspartner Hultafors Group Norge AS om hva som er viktig når man skal velge arbeidsbukser – og hvorfor det er viktig. Det viser seg at de allerede på hjemmesiden kan hjelpe deg med å velge riktig arbeidstøy. Men at målene du tar selv, er utrolig viktig. Akkurat som regelen om å måle mange ganger, og kappe EN gang, gjelder nøyaktige mål også når du skal plukke deg ut arbeidstøy.

Hjemmeside 

Men her er altså hjemmesidene til Snickers Workwear geniale, fordi du virkelig får veiledning når du skal gjøre dine valg. Enten du mener du skal ha «slim fit» «normal» eller «loose» følelse på jobben, er det viktig at dine klær passer akkurat DIN stil, ditt ønske for følelsen av godt og riktig tøy. Likevel er det viktig å tenke gjennom valgene, minner hun om.

-Husk at klærne har mange funksjoner, og at du blant annet skal ha knebeskytterne på riktig plass hele tiden: Har du «leggbeskyttere», så har du bomma. Og har du for eksempel korte bein, men ikke tenker over det når du bestiller, kan du komme til å få klær du ikke blir fornøyd med. Fordi de forsterkningene vi har lagt inn i klærne, ikke får fungert skikkelig etter hensikten. Dermed risikerer du at de revner eller blir feil slitt.

-Så det blir nesten en egen vitenskap å velge tøy da?

-Haha, neida, det går så fint så. Men du må være litt nøyaktig: Ikke måle med tommestokken på tvers av bukselinningen, og tro at det vil passe. Du må måle ordentlig. Og så være tro mot deg selv: Arbeidsklærne dine bruker du jo i utrolig mange timer i løpet av året, så det er viktig at de passer.

Ikke mote

-Egentlig skulle jeg ønske at mote ikke hadde «sneket» seg inn når det gjelder arbeidsklær, men dessverre er det nok litt sånn. Dersom vi snakker om et firma med mange unge medarbeidere, vet vi på forhånd at det er mange som velger «slim fit». Og det er ikke sikkert alle blir like fornøyd med det.

Slik er det altså hos vår samarbeidspartner Hultafors Group Norge AS/Snickers Workwear: Du kan plukke deg ut en bukse som passer deg 100 %, og en hvilken som helst størrelse er ikke bare akseptabel – men ønskelig. For denne leverandøren har et oppriktig ønske om at du skal kjenne deg vel på jobben, og kunne være en stolt håndverker. Da må du kunne utføre alle de svært så forskjellige «krumspringene» som en arbeidsdag består av. I klær fra Snickers Workwear vil det aldri være noe problem, om du bare er litt nøyaktig når du velger. Du går kanskje inn på hjemmesiden deres og/eller rett og slett spør dem til råds. For om det er noe du er usikker på når det gjelder størrelse og passform, får du svar. Deres rådgivere er virkelig helhjertet opptatt av at du skal ha klær som passer – og som du kjenner deg vel i.

71 størrelser – og mer

Vet du ikke hvilken størrelse du bruker, sier du? Ikke noe problem. Nettopp på hjemmesiden og også ved personlig kontakt vil du kunne få hjelp hos Snickers Workwear til å finne ut av det. Med hele 71 standardstørrelser, skal det litt til for at du opplever det vanskelig eller umulig å finne «noen som passer for deg». Men OM du ikke skulle ha hellet med deg, er altså ikke løpet kjørt likevel: Da kan de rett og slett LAGE bukser som passer deg perfekt.

Så denne artikkelen er til alle dere der ute som har opplevd at du ikke fant noe som passet deg i butikken. Eller som finner ut at du må gå i noe som er for trangt, for løst, for langt eller for kort. SLUTT med det der! Løsningene finner du hos Hultafors. Og dermed trenger du ikke å føle deg misfornøyd med arbeidsklærne dine igjen. De bare passer – og bidrar til både stolthet og arbeidsglede i måned etter måned. Så neste gang du skal se deg om etter arbeidstøy: Se etter – eller snakk med arbeidsgiveren din om å velge klær fra Hultafors Group. Så vil du neppe ha noe annet.

Annonse

Annonse