AnnonseMalerfaget er variert.
Malerfaget har svært mange og varierte arbeidsoppgaver. (Illustrasjonsfoto)

Lærlingeplasser er veldig attraktive for ungdom

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det er mange av våre lesere som er på jakt etter lærlingeplasser, og det er bra. Vi i Stolt Håndverker kan ikke skaffe dere det. Men vi kan bringe mye god informasjon om hvordan du kan bli lærling.

Hos oss på stolthandverker.no vil du hele tiden bli oppdatert om de forskjellige fagene. Samt ikke minst om hvordan du kan bli lærling.

Hvordan gjøre det?

Vårt nettsted handler BARE om yrkesfagene, og om hvordan du kan bli lærling. Følg gjerne med oss fremover, for vi kommer til å skrive stadig mer om hvordan du kan bli lærling. «How to» som viser deg steg for steg hva de forskjellige fagene handler om. Og hvordan du skal skrive en god søknad, for eksempel. 

Dersom det er noe du lurer på, er det bare å ta kontakt med oss, enten på telefon eller mail. Og du? Du følger oss vel på Instagram og facebook? Der er det nemlig enda mer spennende informasjon for deg som lurer på om du skal velge yrkesfag, eller bli lærling. Der kan du også legge inn spørsmål om det er noe du lurer på.

Lærlingeplasser

Det er mye vi kan hjelpe deg med, altså. Men IKKE å få lærlingeplass. Det er noe du uansett må jobbe med selv, fordi en lærlingeplass er en personlig kontrakt mellom deg og arbeidsgiveren. Likevel er det ganske mye informasjon du kanskje ønsker deg før du kommer så langt, og det kan vi mer enn gjerne hjelpe deg med. Enten du lurer på hvor du skal henvende deg, hvem du skal snakke med, eller for den saks skyld hvordan du skal gå fram når du skal spørre om bedriftene trenger lærlinger, kan vi hjelpe.

På stolthandverker.no vil vi gjerne skrive om akkurat det DU lurer på, så bare spør om det du trenger å vite. Enten lager vi en artikkel om det, eller svarer deg direkte. Vi er til for at DU skal få svar på det du er opptatt av. Dessuten for at du skal få den informasjonen du trenger for å gjøre de valgene du snart skal gjøre.

Annonse

Annonse