OSO Hotwater
Industrisegmentet til OSO er stadig voksende.

Industrisystemer fra OSO stadig voksende

Artikkelen fortsetter under annonsen

-Vi ser en stadig voksende satsing på storberedersystemer, og det er et svært spennende område som vi er opptatt av å utvikle videre. Dette er beredere som er modulære, og som enkelt kan kobles sammen til større anlegg med prefabrikkerte samlerør. Kaldtvannssett og blandesett.

Annonsørinnhold

-Dette skaper en maksimal installasjonseffektivitet, sier administrerende direktør Roy André Magnussen i OSO Hotwater. Han forteller om en stadig sterkere vekst i dette segmentet, og tenker at det er en kombinasjon av flere faktorer som skaper etterspørselen:

Service og sikkerhet

-Industrien etterspør likevel løsninger med en helt annen størrelse enn en vanlig husholdning?

-Her hos oss i OSO Hotwater er det noen klare bærebjelker i tillegg til en av dem vi er godt kjent for, nemlig bærekraft: Det handler om sikkerhet, kvalitet, service og effektivitet. Alt dette er kvaliteter som industrien etterspør, og som de selv har et sterkt fokus på. Når vi så også kan nevne alternativ energi med våre varmevekslecoiler, så faller mange puslespillbiter på plass for våre industrielle kunder, sier han.

-Dere kan i prinsippet bygge hva som helst på industrianlegget i Sverige?

-Det er riktig. Men industriselskaper er også forskjellige, og selv om vi kan bygge nær sagt hva som helst på vår fabrikk i Sverige, har vi per i dag valgt å sette grensen ved tanker som kan romme 15.000 liter. Dette er likevel mer enn nok for de fleste behov. Dessuten er som sagt våre systemer svært fleksible, i og med at vi har bygget dem opp modulært. Selv om kundenes behov er forskjellige, og de ønsker at vi leverer «one of» løsninger, kan vi også utnytte våre modulære produkter til å lage den perfekte plassbyggede løsningen for industriselskapene, forteller han.

Masseproduksjon

-Betyr det at dere kan utnytte det beste fra flere produksjonsmåter?

Selv om OSO Hotwater i prinsippet kan bygge det de vil, har de valgt å sette grensen ved tanker som rommer 15.000 liter.

-Vårt tilbud er en kombinasjon av konkurransekraft i praksis og optimale løsninger for kundene våre. Hos oss kan de finne akkurat den løsningen de har behov for. Dessuten sikre seg en servicegrad og en sikkerhet for anleggene sine som samsvarer fullstendig med industribedriftenes egen opptatthet av disse spørsmålene. Gjennom 60 år har vi perfeksjonert den rustfrie berederen. Vi har funnet den optimale miksen av materialvalg, automatisert produksjon og intelligente løsninger som gir produktene våre en uslåelig levetid.

-Og selv om ikke alt kan serieproduseres, kan OSO Hotwater levere?

-Det er nettopp det at vi har funnet gode måter å utnytte både masseproduserte enheter og en spesialtilpasset løsning som gjør oss høyaktuelle for industrien. Den etterspør løsninger med høy grad av fleksibilitet. Men likevel med en kvalitet og den beste levetiden som gir dem god «return on investment». Dette er synspunkter og krav vi selv kjenner veldig godt, fordi vi selv driver en optimalisert produksjon.

Stadig voksende

-Industrisegmentet er stadig voksende, nevnte du innledningsvis. Hva er grunnen til det?

-For det første er det nok fordi folk i industrien begynner å få øynene opp for den unike kvaliteten som faktisk ligger i våre løsninger. Når det er sagt, blir nok også våre økende salgskurver hjulpet av blant annet økningen i satsingen på aquakultur og prosessanlegg. Produktløsningene kan opp- eller nedskaleres i takt med industriens vekslende behov. Igjen er vår kvalitet avgjørende, for det er kun anlegg av så høy kvalitet som vi leverer, som blir lønnsomme også for denne delen av industrien.

Dette igjen får så klart betydning for bærekraftsmålene, for en total kontroll over anleggene gjør at man sparer strøm, reduserer faren for uhell og ikke minst oppnår en lang levetid. Da får man i sum et lavere klimaavtrykk, som kravene fra EU stadig stimulerer til. Siden vi allerede i mange år har hatt fokus på å oppnå det miljøkravene nå tvinger industrien til å nå, kan vi tilby løsninger som passer for et økende antall industribedrifter, slår han fast.

Annonse

Annonse