Tavlemontør
Tavlemontør Jørgen hos forenede Montører AS i Kongsberg.

Hvordan blir arbeidsdagen din som elektriker?

Artikkelen fortsetter under annonsen

Stolt Håndverker er en portal for deg som lurer på hvilket yrke du skal velge. Men også for deg som er stolt av det yrket du har valgt. Yrkesstolthet er bra uansett hvilket yrke du har – men kanskje aller viktigst i yrkesfagene. Kanskje er elektriker noe for deg?

Ta en titt under «yrker» her på dette nettstedet, så vil du finne ut mer om mange håndverksfag – og muligheter innen anlegg, om du er interessert i det. Kanskje får du noen ideer til hva du bør velge?

Jørgen er tavlemontør hos Forenede Montører AS i Kongsberg.

Det er mange muligheter innen hvert enkelt yrke, og vi i Stolt Håndverker kommer til å reise rundt til forskjellige bedrifter for å be dem vise faget sitt – og hva du har muligheter til å jobbe med i de forskjellige yrkesfagene.

Felles for dem er at du arbeider med hendene, du skaper noe hver dag. Bortsett fra anleggsmaskinfører, der det er mest maskiner du naturlig nok jobber med. Men du skaper ikke mindre av den grunn.

Sander forteller litt om hverdagen sin. Du kan se mer av hva han og kollegene jobber med om du går til menyen «yrker» og velger «elektriker».

Ta en titt her i portalen vår: Du vil sikkert finne mye spennende som du ikke visste fra før om flere av yrkesfagene vi presenterer her. Blant annet har vi flere videoer som viser litt av den jobben du kan komme til å gjøre som elektriker.

Annonse

Annonse