KH Service og DeWalt med åpent hus
KH Service hadde åpent hus 23. juni, og folk koste seg både med hamburgere og gode tilbud.

Hamburgere og «fete» sommertilbud hos KH Service

Artikkelen fortsetter under annonsen

Sommertilbud smakte godt, men om hamburgerne smakte bedre da KH service hadde åpent hus på selveste St. Hans-aften, skal være usagt. Men sikkert er det at samtlige besøkende så ut til å kose seg.

Det var en jevn strøm av nyankomne hele tiden, og det er bra, for som kjent er parkeringsplassen ikke ubegrensede i Oslo. Heller ikke hos KH Service. Men det så ikke ut til å legge en demper på besøkslysten denne gnistrende vakre junidagen.

Sommertilbud

Handelen så da også ut til å gå strykende, og som daglig leder Roar Gundersen Løkenhagen slår fast: De aller fleste håndverkerne i Oslo og omegn vet hvor KH Service ligger.

De aller fleste håndverkerne i Oslo vet hvor SH Service ligger, slår Daglig leder Roar Gundersen Løkenhagen fast.

Mange tok seg tid til både en og to hamburgere på standen utenfor lokalene. Enkelte fikk til og med en faglig prat mens de lurte på om de skulle gjøre alvor av det de kanskje hadde grublet på å skifte ut.

KH Service med åpen dag 23. juni med mange sommertilbud.
Det var stadig kø foran hamburgerstanden da KH Service hadde åpen dag.

Det vanket mange spennende tilbud for dem som tok turen innom KH Service St Hansaften, og handelen gikk livlig. Den faglige praten var minst like aktuell som alltid. Enten det var verktøy eller høstjakta som var tema. De fremmøtte benyttet uten tvil anledningen til en pust i bakken og en prat om nåværende og kommende jobber.

Stor handlelyst hos KH Service, med mange gode sommertilbud
Takk for handelen, sier Roar Gundersen Løkenhagen hos KH Service til noen av dagens fornøyde kunder.
Annonse

Annonse