Anita Lindberg
Anita Lindberg: Glad for å være tilbake!

Glad for å være tilbake!

Artikkelen fortsetter under annonsen

-Vi er utrolig glade for å være tilbake! Jeg har fått med meg Jørn Wad som ansvarlig redaktør av portalen. Dermed er det vinnerlaget fra tidligere som er på plass for å lage nettets «råeste portal for yrkesfag-ungdom». Vi har fått masse henvendelser om å komme tilbake, og nå ble det heldigvis mulig.

Det er ganske tøft å være gründer, og det var med tungt hjerte vi måtte overlate stafettpinnen i noen måneder, sier de to. Men henvendelser fra ungdommer, skoler og leverandører bygget sakte, men sikkert opp lysten til å satse videre. Nå er vi altså her igjen – som parhestene vi var tidligere.

Spesielt ser Jørn fram til å møte elever og lærere på alle de videregående skolene vi skal besøke. I tillegg har vi også fått med oss noen ungdomsskoler som har fokus på arbeidslivsfag, så det blir også spennende møter.

Redaksjonelt

Det er eier og daglig leder Anita Lindberg som forteller dette til Stolt Håndverker. Hun er full av pågangsmot og entusiasme for en videre satsing for Stolt Håndverker. Anita har valgt å satse knallhardt på redaksjonell kvalitet:

-Det alle sosiale medier og nettsteder handler om, er i grunnen å lage godt nok innhold. Det må fange interessene til dem som er vår målgruppe, og det har vi vist våre annonsører og partnere tidligere at vi kan få til. Så nå gjør vi det igjen. Etter en periode der vi ofte fikk høre at vi var savnet, gjør det godt å kunne «tråkke til» for fullt igjen, slår hun fast. Dessuten er hun tydelig på at det vil bli satset mye på å besøke de mange skolene som har stilt seg positive til å samarbeide med Stolt Håndverker. Disse vil få besøk både nå i høst og utover vinteren.

Partnere

-Men da trenger dere vel samarbeidspartnere?

-Ja, vi har alltid vært tydelige på at vi trenger det, og heldigvis er det mange som har meldt seg allerede. Men vi har behov for fler for å sikre oss den suksessen som både leverandører, partnere, skoler og elever virkelig trenger. Nemlig at vi kan holde denne rekrutteringsportalen gående som en attraktiv kanal for ungdom med interesse og etterhvert engasjement for yrkesfagene. 

-Og det får dere nå?

-Vi håper veldig på det ja. Som sagt har mange mailet, ringt og snakket med oss på de arenaer vi ferdes om at det var en solid og god kanal vi hadde etablert. Og ikke minst at de gjerne ville at vi skulle satse videre. Så vi har latt oss overtale – selv om det kanskje ikke var så veldig vanskelig, smiler hun. Men legger til at det er viktig at bedragene kommer fra alle de som har ønsket at vi sammen skaper en fantastisk rekrutteringskanal for yrkesfagene. Dersom alle nå bidrar og ikke minst benytter seg av den utrolig gode markedskanalen dette faktisk er, blir vi bedre enn noen gang understreker Lindberg.

Annonse

Annonse