Gir bort
Illustrasjonsfoto: Nå kan en heldig vinner få 80.000 kroner!

Gir bort 80000 kroner

Artikkelen fortsetter under annonsen

-Vi har samarbeidet med Thor Heyerdahl videregående skole i Larvik. De ville gjerne at elevene skulle nå alle sine mål etter endring av læreplanene i 2020. De bygget da åtte annekser, og salg av en av disse ga 80.000,- blanke kroner. De vil vi gi bort til et veldedig formål.

Espen Randstad i Fritzøe Engros sier til Stolt Håndverker at de er opptatt av at god opplæring innen byggefagene er viktig, og ville gjerne bidra til det. Nå hart de sammen med samarbeidspartnerne Byggmakker Fritzøe, Bergene Holm AS og Thor Heyerdahl videregående skole gått sammen om en kampanje:

Gir bort 80000

De gir rett og slett bort inntektene av salget til et formål folk synes fortjener det.

-Etter et oppslag i Østlandsposten her lokalt, har det strømmet inn med forslag, og det vil vi fortsette å ta imot ut denne uka, altså fram til 1. september. Så vil vi sette oss ned å vurdere de som er foreslått, og komme fram til det vi synes stemmer best med de tankene vi har ett om tiltaket, sier Randstad.

Hvert av anneksene er på om lag 14 m2, og har gitt elevene mulighetene for å følge et lite bygg fra konstruksjon til ferdig produkt. Ikke mindre enn 8 slike er bygget alt i alt, og nå ønsker altså samarbeidspartnerne å gi bort pengene til en verdig vinner. Kjenner DU noen som burde fått en oppmuntring til arbeidet sitt i Telemark/Vestfold?

Annonse

Annonse