Grønvold Maskin
"Stinn brakke" hos Grønvold Maskin i Oslo.

Folkefest og «stinn brakke» hos Grønvold Maskin

Artikkelen fortsetter under annonsen

-Det virker som om folk koser seg ja. En riktig folkefest. Vi har en slik minimesse et par ganger i året, og i dag har vi jo vært så heldig med være også, at det virkelig ser ut til at folk har det hyggelig.

Lars Grønvold hos Grønvold Maskin var i knallhumør denne fredagen i juni. For mens kassa-apparatene sang sin lystige melodi, koste folk seg i sommervarmen. Det ble bydd på konkurranser med flotte premier, gode tilbud og til og med eget «kebabtelt». 

Folkefest

Folk trivdes virkelig denne flotte junidagen, og flere gav uttrykk for at det var blitt en tradisjon å svinge innom. Det er blitt en ren folkefest. Mange hadde med seg lærlingene i bedriften, for å benytte anledningen til å gjøre dem bedre kjent med bransjen.

-Handler dere mye da, ville Stolt Håndverker vite.

Svaret kom i form av brede smil og løftede bæreposer: Handelen gikk unna. Men mange tok også turen for å treffe bransjefolk og avslutte uka på en trivelig måte. Enkelte hastet riktig nok videre på vei til neste jobb, og det var bra, for det ble heller trangt med parkeringsmuligheter etterhvert.

Tradisjon

-Vi har etablert dette som en tradisjon nå, og folk spør gjerne etter det på forhånd. Akkurat i dag har vi jo også truffet helt fantastisk med været. Det er ikke alltid det er like gnistrende solskinn, forsikrer Grønvold. Men han er overbevist om at selv om det er en god del jobb med å sette i stand et slik tiltak, bør det fortsette. Det er både lønnsomt og trivelig, og gir folk en «pust i bakken» som sikkert mange satte ekstra pris på etter alle Korona-begrensningene som nå ligger bak oss.

Lars Grønvold hos Grønvold Maskin
Klart man blir i godt humør på en slik dag, sier Lars Grønvold.

-Køen foran kebab-teltet tyder også på at folk tar seg tid til en hamburger og en prat når de er innom?

-Ingen tvil om det. Dette er og skal være trivelig, ganske enkelt. Vi byr på oss selv, på gode tilbud og en koselig tilstelning. 

-Så folk kan allerede begynne å glede seg til neste gang?

-Absolutt, dette vil vi fortsette med. Og for oss er det jo også ekstra trivelig å møte igjen de kundene vi ser ellers, men hvor alle haster videre til nye gjøremål, slår han fast.

Annonse

Annonse