Foto: iStock

Det er ikke for sent å melde seg på årets skolekonkurranse!

Artikkelen fortsetter under annonsen

Har du meldt på årets konkurranse? Hvis ikke, har du fortsatt muligheten. – Vinn 25 000 kroner til din skole!

Skolekonkurransen til Stolt Håndverker i fjor ble en suksess, og det var mange skoler som deltok. Stolt Håndverker lanserer nå en tilsvarende konkurranse i 2023 med våre samarbeidspartnere. Premien er på 25 000,- kroner.

Konkurransen skulle egentlig vært i fjor høst, men måtte flyttes på grunn av streik i skolen, og fordi Stolt Håndverker nylig skiftet eier.
I år er temaet for oppgaven HMS (helse, miljø og sikkerhet) som handler om å sikre og forbedre miljøet på arbeidsplassen/skolen
I fjor var det Setesdal videregående skole, avdeling Hornes og Roligheden ungdomsskole som stakk av med seieren. Vi hadde da skolekonkurranse både for ungdomsskoler og videregående skoler. I år er konkurransen for den videregående skolen.

Se vidoen fra Setesdal Videregående skole, avdeling Hornes, som vant i fjor


Oppgaven er som følger:
Sende inn video eller tekst med bilder, som har fokus på HMS.
Det kan være alt fra riktig verneutstyr, sikring, at man ikke skal gå forbi farlige forhold, at man tørr å rapportere om farer til leder, hvordan unngå mobbing, hvordan sørge for at alle blir inkludert m.m Her er det bare å være kreativ. Bruk gjerne humor ?

Alle videoer vi mottar vil bli publisert på www.stolthandverker.no, samt Tiktok og Instagram.
Fint om dere har med en kort tekst om skolen og kort info om bildet/videoen.
Ønsker dere å være med i trekningen?

Kort om Stolt Håndverker
Stolt Håndverker er rettet mot ungdom, yrkesfagelever og lærlinger. Vårt formål er å skape interesse i ungdomsskolen for yrkesfag og stolthet hos yrkesfagelever og lærlinger i bygg- og anleggsbransjen.
Vi hjelper elever til å finne læreplass og bistå lærlinger med ulike problemstillinger de står ovenfor.
Stolt Håndverker er også nettstedet for deg som ønsker eller vurderer å ansette lærlinger fra bygg- og anleggsbransjen. Her vil du finne tips, trender, nyheter om lærlinger og lærebedrifter innen bygg, anlegg og industri.

Ny eier
Stolt Håndverker eies nå av Medier og Ledelse som gir ut seks andre publikasjoner og har 25 ansatte.
-Det er interessant å satse på nisjemedier. Vi skal gjøre vårt for at flere blir kjent med Stolt Håndverker og bygg- og anleggsbransjen, sier Magne Lerø, eier av Medier og Ledelse.
Forrige eier av Stolt Håndverker, Anita Lindberg, kommer også til å bidra noe for Stolt Håndverker den nærmeste tiden.
-Selv om vi endte midt opp i koronapandemien etter kort tid, er det ingen ting å si på responsen. Annonsører har meldt seg og vi har nådd fram til lærlinger og yrkesskoleelever. Men prosjektet er blitt for stort for SH media. Jeg er fornøyd med at andre overtar driften av nettsiden, sier Anita Lindberg. Hun skal være tilknyttet Stolt Håndverker på deltid i tiden framover som rådgiver og ha kontakt med annonsører.
Flere skoler har for dårlig råd
Hvordan kom du på ideen med denne skolekonkurransen?
-Jeg har vært rundt på mange skolebesøk og har sett at en del skoler ikke hadde penger til å kjøpe ting som de trenger i undervisningen, som materialer, utstyr og andre ting. Tenkte at dette var en fin sak vi kunne bidra med, og samtidig gjøre Stolt Håndverker mer kjent blant skoleelever, sier Lindberg.

Sponsorer
Dette er sponsorer for skolekonkurransen 2023

Kontakt/innsending av materiell
Anita Lindberg – anita@stolthandverker.no (rådgiver – key account – tidligere eier)
Bjarte Lerø – bl@dagensperspektiv.no (redaktør)


Frist for innlevering av materiell
22 februar
Trekning
01 mars

Annonse

Annonse