smartline
- «Smartline» er et komplett norskprodusert rørsystem - og en skikkelig problemløser

Det aller viktigste er det du ikke kan se

Artikkelen fortsetter under annonsen

– «Smartline» er et komplett norskprodusert avløpssystem. Det består i tillegg til standarddeler som bend, gren o.l. også av unike produkter som på mange måter vil være skikkelige problemløsere. Det er tilpasset den moderne, designbevisste forbruker. Og du som rørlegger vil merke hvor enkelt dette systemet er å jobbe med i hverdagen. Men det kanskje aller viktigste, er kvaliteten: Det er det du ikke ser, som avgjør om kunden blir fornøyd i lengden.

http://www.pipelife.no

Stian Svendsen Oen er salgssjef VVS hos Pipelife, og forteller entusiastisk om hvor positivt Smartline har blitt tatt imot av norske rørleggere. Årsaken er nettopp at systemet er en problemløser på flere måter, og det har gjort hverdagen for deg som rørlegger enklere.

Smartline er et eksempel på at lekker design og praktisk funksjon kan gå hånd i hånd.

Brukes overalt

-En av de tilbakemeldingene vi får oftest, er at rørleggerne setter pris på at rørene kan brukes overalt: Ute eller inne, samt i grøft. Fordi Smartline har en muffeløs konstruksjon, skapes mange fordeler: For det første er det lett å oppdage eventuell skitt på tetningsringen. Ethvert system får som alle vet skitt og smuss på seg, men med «Smartline er dette enkelt å oppdage, og dermed fjerne. En annen sak er at skjøtene er lette å sammenføye, på grunn av sammenføyningens unike konstruksjon. Smartline er det systemet som gir best dokumentasjon ved at man alltid ser om delene er satt sammen riktig og ikke har glidd ifra hverandre.

-Det snakkes jo ofte om «Nordic quality» eller «Nordic edition» i VVS-bransjen. Kan jeg som rørlegger være sikker på at jeg får dette om jeg velger Pipelife?

En av systemets mange fordeler, er at det kan brukes overalt.

Norskutviklet

-Jeg tror faktisk at dette er noe av den viktigste årsaken til at Smartline har blitt så populært som det er blitt. Dette systemet er utviklet i samarbeide med norske rørleggere. Og vi jobber stadig for å gjøre enkelte justeringer eller forbedringer. Det er en kjent sak at vi her i den nordre delen av Europa har våre spesielle utfordringer på VVS-fronten. Det er riktig at mange må lage spesielle utgaver av systemene sine for å tilpasse seg de tøffe utfordringene som de utsettes for her. Men vi slipper det. Fordi systemet er utviklet her, blir produsert i vår fabrikk i Surnadal, og distribuert til byggeplasser over hele landet. Så når det snakkes om kortreiste produkter, så er vi i det absolutte toppsjiktet, kan han fortelle.

-Hva er de vanligste tilbakemeldingene fra rørleggere som tar i bruk Smartline?

Rørleggerne sparer både tid og ergrelser på grunn av enkelheten i monteringen av Smartlineproduktene

-Mange av de som har brukt rørsystemet vårt, har oppdaget hvor mye tid og ikke minst ergrelser man sparer ved å bruke et system som er så enkelt å montere som vårt. Dessuten vet vi at både rørleggerne, som jo er stolte håndverkere, og kundene setter pris på designet der det brukes åpne løsninger.

  • Smartline produseres i Norge og er utviklet sammen med rørleggere, for å lage et optimalt rørsystem.
  • Smartline bygger mindre enn andre rørsystem, og krever derfor mindre plass.
  • Smartline er godkjent for installasjon i åpen og skjult montasje innomhus, som bunnleding og i grøft.
  • Smartline har flere unike produkter / problemløsere, f.eks. 40 og 50mm veggfeste.
  • PILI2 sluk er utviklet av rørlegger og er bl.a. regulerbar i høyden 0-35mm etter gulvet er støpt.

Sikkerhet

-Likevel er det kvalitet og tetthet som er viktigst i det lange løp?

-Ja, og nettopp fordi det er dobbel tetning på pakningene, gir det en sikkerhet som mange vet å sette pris på. Igjen dette med at kvaliteten på det du ikke ser, er utrolig viktig. Smartline har et bredt sortiment. Vi leverer Smartline i dimensjonene 40, 50, 75 og 110mm. På grunn av sitt unike design tar systemet mindre plass i skjulte opplegg og i vegg enn andre avløpssystemer. Dermed blir det på mange måter en problemløser der det f.eks. er trangt om plassen. Smartline tilfredsstiller de aller strengeste funksjonskrav for innomhus avløpssystem. Materialet er polypropylen (PP) – med alle de fordeler det innebærer. Tetningsringen, som også er oljeresistent, er dessuten støpt fast til delen, og kan derfor ikke komme ut av stilling, understreker Oen.

Enkel montering og praktisk funksjon er en gjenganger blant rørleggeres karakteristikk av smartline-produktene.

PILI2 sluk

-Jeg har også lyst til å nevne en annen viktig del av våre VVS-produkter, nemlig PILI2-gulvsluk, som har blitt et utrolig populært gulvsluk. Vårt gulvsluk har en vannlås som gjør at kapasiteten er 1,2 liter. Som sin forgjenger PILI, er PILI2 det sluket med høyest kapasitet i sin klasse, og er det eneste sluket med NS-merking. Sluket har en faststøpt oljeresistent TPE-pakning i kragen. Dette gjør monteringen enklere og sikrere i tillegg til at sluket er lett å justere i høyden, selv etter at gulvet er støpt.

PILI-slukene er blitt utrolig populære, og nå kommer PILI 2 med en vannlås på hele 1,2 liter.

-Igjen er det altså enkelheten ved monteringen som gjør at de foretrekkes?

-Jeg vil heller si at dette igjen er en unik løsning, og alle rørleggere leter alltid etter problemløsere i hverdagen. Selv vil jeg si at jeg synes PILI2-sluket er en naturlig del av vårt system. Fordi vi hele tiden arbeider for å skape og levere systemer innenfor VVS-sektoren som gjør hverdagen til norske rørleggere enklere. Samtidig tryggheten om at kvaliteten på det som leveres holder norske standarder, og at vi som sagt leverer kortreiste rørprodukter, understreker Oen.

Annonse

Annonse