Bil med oss videre i 2024! Godt Nytt År!

Bli med oss videre!

Artikkelen fortsetter under annonsen

Fjoråret ble både annerledes og utfordrende for mange, spesielt i bygge- og anleggsbransjen. Samtidig var det også en del – spesielt innen anlegg – som opplevde «all time high».

Vi i Stolt Håndverker vet at denne bransjen vi er så glade i og har så sterkt engasjement for, er akkurat slik: Det går opp og ned med ujevne mellomrom. Sikkert er det at folk fortsatt kommer til å trenge et sted å bo. Og samfunnet utvikler seg videre, så anleggsbransjen vil også få sine oppdrag – om det kanskje kan svinge litt om dagen.

Men vi vet også at det er EN ting som ikke kommer til å endre seg med det første: Nemlig det skrikende behovet for kompetanse. Rekruttering kommer til å måtte stå på agendaen «I gode og onde dager», som det heter. Og nå som mange gode bidragsytere fra østeuropa enten har reist eller planlegger å reise hjem, vil behovet for rekruttering til industri, bygge- og anleggsfag være større enn noensinne.

Stolt Håndverker skal kjempe for å vinne flere ungdommer for denne bransjen også i tiden som ligger foran oss. Derfor både håper og tror vi på et fortsatt høyt engasjement for det vi jobber med også i 2024. Både hos dem vi allerede har fått med på dugnaden for en bedre rekruttering, og dem som foreløpig har valgt å sitte på gjerdet. Vår oppfordring til disse siste, er at det er å håpe at de snarest mulig hopper ned fra gjerdet Og blir med oss og tar i et tak.

Ingen kan bedre rekrutteringen til bygge- og anleggsbransjen alene. Stolt Håndverker er beredt til å gjøre vårt. Blir du med oss videre?

Annonse

Annonse