På bilde sitter Jakub (gul overdel) og Thomas (sort overdel), begge lærlinger, på hver sin side av Lars Tore, (som er fagman/tømrer). Hjelmen er kun av for bildet sin del.

5 lærlinger besto fagprøven!

Artikkelen fortsetter under annonsen

Vi har 5 lærlinger som alle besto fagprøven, som tømrere hos oss i Sola Bygg.
Det er Jakub Jasko, Eirik Kyte, Chris Klungland, Kristoffer Aske Sandvik og Thomas Remman, og de har alle fått fast jobb i Sola Bygg etterpå.

Pr i dag har vi 5 lærlinger hvor to skal opp til fagprøve neste år og de resterende året etter (de 3 siste begynte som nye lærlinger nå i sommer).

Her har de fått være med på både store og små prosjekt, da vi leverer tømrer­entrepriser og total­entrepriser for boliger, forretning- og offentlige ­bygg, hovedsakelig i Stavanger og Sandnes regionen.  

Nå med en litt ekstra spennende jobb som vi har hatt innenfor fengselsmurene, (da vi for tiden har en jobb via Statsbygg), + helt nytt skolebygg og selvfølgelig også på nye større boligprosjekter med boligblokker som inneholder flere leiligheter. De har også vært med på litt «småjobber» som ny kledning, nye vindu og nye tak på bolighus og mindre bygg.

Eirik har bestått fagprøve
Chris har bestått fagprøve
Jakub har bestått fagprøve
Kristoffer har bestått fagprøve
Thomas har bestått fagprøve

Annonse

Annonse