AnnonseA2 media
Både Ann-Kristin Haugen (t.v.) og daglig leder Anita Madshus i A 2 Media gleder seg til å møte markedet med den nye redaksjonelle satsingen.

Nå er det full fart forover!

Artikkelen fortsetter under annonsen

-Vi er glade for at det skal satses solid på redaksjonelt innhold her i Stolt Håndverker. Og vi gleder oss til å snakke med alle dem vi vet har et behov for å kommunisere med ungdommene som finner spennende informasjon her på portalen. Nå har vi mye å tilby både lærebedrifter, leverandører og ungdommer!

Både daglig leder i A2media, Anita Madshus og Ann-Kristin Haugen, som er stemmen du møter når Stolt Håndverker tar kontakt med deg, sier det ligger spennende muligheter i ungdomsportalen fremover:

Anita Madshus i A2 Media gleder seg til fortsettelsen i Stolt Håndverker.

-Jeg er skikkelig glad både på ungdommenes og prosjektets vegne for at det nå skal satses redaksjonelt på en langt bedre og mer spennende måte framover. Spesielt gleder vi oss til å se massevis av videoer både i portalen. Og på TIKTOK. Satsingen på Instagram vil også bli utviklet videre, og alt med base i Youtube. Dermed får vi en moderne og ikke minst fremtidsrettet satsing redaksjonelt som vil tjene våre annonsører vel, understreker hun.

Muligheter

-Det er ingen tvil om at vi nå får bedre muligheter for Stolt Håndverkers lesere, annonsører og samarbeidspartnere. Vi er glade for at ny redaktør er på plass, og at det er lagt opp til en bredere og mer spennende satsing redaksjonelt. Spesielt synes vi det er gledelig at så mange skoler allerede har sagt ja til besøk. Vi er sikre på at både lærebedrifter og leverandører vil følge opp, sier en optimistisk daglig leder Anita Madshus i sin kommentar.

-Hva tror du blir mest interessant for annonsørene?

Ann-Kristin Haugen er stemmen du møter når Stolt Håndverker er på tråden.

Reklameskilt

-I tillegg til plakater som blir igjen på alle skolene som besøkes, og som vil være et levende reklameskilt for både Stolt Håndverker og våre støttespillere, tror jeg det er content som blir mest populært hos annonsørene. Ikke bare muligheten for videoproduksjoner, men også mindre, kjappe artikler med bedriftsfokus som ikke har vært tilgjengelige før nå. Det vi ser, er at vår nye satsing rent redaksjonelt vil bety massevis av muligheter både på grunn av økt trafikk og spennende innhold. Vi er som sagt både glade og optimistiske. Slik vi kjenner markedet tror vi både leverandører og lærebedrifter vil ta positivt i mot oss og Stolt håndverker, sier hun med et smil.

Annonse

Annonse